Cum să scapați de mirosul urât din automobilul dumneavoastră

Cum să scapați de mirosul urât din automobilul dumneavoastră
 7 pași simpli 
 1. Curățați regulat habitaclul automobilului dumneavoastră.
  Utilizați un aspirator, agenți speciali și, dacă este necesar, șervețele și perii. Ștergeți toate suprafețele din interiorul automobilului. Verificați instrucțiunile de exploatare înainte de utilizarea oricărui produs. După curățare, ventilați habitaclul și lăsați-l să se usuce.

 2. Scoateți orice gunoi din automobil.
  Asigurați-vă că nu există gunoaie sub scaune, covorașe, scaunul auto pentru copii, compartimentul de bord pentru obiecte de mici dimensiuni sau în portbagaj.

 3. Curățați regulat scrumieră.
  Păstrați scrumiera curată dacă fumați în interiorul automobilului: îndepărtați mucurile și scrumul de țigară și clătiți bine tava. Fără a fuma în interiorul mașinii ar fi cea mai bună soluție.

 4. Ștergeți imediat orice lichide vărsate.
  Utilizați cârpe absorbante, șervețele, bureți sau prosoape de hârtie. Ștergeți ușor – nu frecați. Aplicați agenți speciali dacă este necesar. Asigurați-vă că aerisiți habitaclul automobilului după ce ați curățat deversarea accidentală.

 5. Înlocuiți la timp filtrul de habitaclu.
  Durata medie de exploatare a unui filtru de habitaclu este de 10.000-15.000 km.

 6. Curățați sistemul de climatizare.
  Dumneavoastră puteți încerca să curățați singur sistemul de climatizare utilizând produse speciale, dar noi vă recomandăm să contactați specialiști și să comandați serviciul de tratament antibacterian al climatizării.

 7. Utilizați odorizantele.
  Alegeți tipul și parfumul odorizantului care vă place cel mai mult. Utilizați doar odorizantele după ce sursa mirosului urât a fost înlăturată și nu încercați să o acoperiți.
Profilul dvs. este asistentul dvs. personal.

Urmărește cheltuielile, ține jurnalul de bord, programul înlocuirilor, salvează notele și documentele