Înapoi la subiecte
Alte subiecte despre OPEL care v-ar putea interesa
Motor
OPEL Astra H Hatchback (A04)
13
727
17.07.24
Cod eroare P0720 unde se afla acest senzor? Menționez că mașina este automată
OPEL
7
305
02.10.24
Masina
OPEL Astra G CC (T98)
7
588
01.05.23
Bec mers inapoi
OPEL INSIGNIA
6
424
08.11.21
Ulei motor recomandat
OPEL ZAFIRA TOURER C (P12)
4
472
02.09.24
Mașina nu merge, nu sunt erori
OPEL INSIGNIA
4
927
05.10.20
A sosit momentul să înlocuiești piesele? Obține oferte și mai avantajooase în aplicația Magazinului nostru.

SCANEAZĂ-MĂ
Bună ziua! Dețin un Opel Corsa D din 2011. De când l-am achiziționat nu am avut probleme foarte mari, pana anul acesta când am fost lovita in spate de o alta masina. Aparent o dauna mica, schimbat stop și bara din spate.Dupa accident am simțit însă un ușor tremurat în accelerație și masina nu mai mergea chiar ca și înainte. La constatare mi s-a spus ca nu are nicio problema. După ce am ieșit din service a început sa scartaie frana de mana și de picior. M-am întors la ei și mi-ai spus ca e “normal” dar ca amortizoarele din spate “curg”. Sunt contabila de meserie și nu prea înțeleg ce inseamna sa curgă amortizoarele, dar în fine, le-am schimbat pe banii mei deoarece au spus ca nu poate fi dauna cauzata de accident. După ce am ieșit din service masina tremura mai tare, și mi-au spus ca și amortizoarele din fata trebuie schimbate. Văzând ca tot apar probleme, am schimbat service-ul și amortizoarele din fata marca Sachs+ geometria rotilor și echilibrare. Masina merge mai rău cum respectiv nu e stabila, simt fiecare piatra de pe carosabil, la propriu, saltă în mers. Amortizoarele sunt schimbate pt ca am verificat. As dori dacă se poate o părere, poate s-a mai confruntat cineva cu o astfel de situație.Cauciucurike sunt noi, schimbate de aproximativ 6 luni, placutele la fel, bujii, bobina. Teava de esapament am schimbat-o după constatare tot pe banii mei, au spus ca nu e de la accident. Masina are în jur de 100.000 km și nu am avut mari reparații la ea. Multumesc!