Înapoi la subiecte

probleme caldura pe partea dreapta VW TIGUAN (5N_)

@user_139706
17.12.2022 19:07
Membru

Buna seara, am probleme pe parta dreapta cu caldura, baga rece , am schimbat caloriferul si tot asa, motorasele functioneaza normal

Demarat

17.12.22

Ultimul răspuns

22.10.24

Răspunsuri

6

Vizualizări

1889

• @mirelnita
    21.12.2022 16:31
    Membru
    Bună! Pot fi multe probleme, spre exemplu la schimbătorul de căldură, la clapete și motorașele clapetelor. Cred că va fi mai corect să contactați service-ul pentru o determinare mai corectă a cauzei.
  • @F. C.
    22.11.2023 20:34
    Membru
    Buna seara .Ma confrunt și eu cu aceeași problema și doresc sa știu și eu cum s-a rezolvat și care a fost cauza .Nu da nici un cod de eroare pe tester. Multumesc.
  • @M. D.
    06.12.2023 22:48
    Membru
    Bună eu am avut aceași problemă și a fost termostatul  blocat pe deschis
  • VW TIGUAN (5N_) 2.0 TDI
    @N. B.
    03.01.2024 13:10
    Membru
    Bună ziua și la mulți ani! Am aceeași problemă, am băgat soluție de curățare, am schimbat antigenul, dar nu baga căldură pe dreapta. Am pus VCDS, nu da erori. Câteodată, dă sa bage ceva căldură, apoi dă rece. 
    • VW TIGUAN (5N_)
      @sergicu
      03.01.2024 18:14
      @N. B.
      Membru
      Bună ziua! La mulți ani tuturor! Posibil este defecta o clapetă din blocul de încălzire sau puțin probabil că schimbătorul de căldură e înfundat.
  • @C. S.
    22.10.2024 12:43
    Membru
    Salutare la toate lumea !și eu ma confrunta cu aceiași problema la mine baga caldura în partea dreaptă și rece în partea stingă poate cineva a rezolvat cazul sau poate sa ne îndrume ce sa facem va mulțumesc
Autodoc CLUB App icon
A sosit momentul să înlocuiești piesele? Obține oferte și mai avantajooase în aplicația Magazinului nostru.
Scanați codul QR pentru aplicația AUTODOC CLUB
SCANEAZĂ-MĂ