Directie NISSAN Micra III Hatchback (K12) (03.2002 - 06.2010)
- @user_89675526.05.2025 09:26@user_896755MembruAm fost la un mecanic și a spus că nu am joc la direcție , și cu toate acestea sunt probleme
- @Elena Marin11.06.2025 15:07@user_896755Expertul AUTODOCSalutare!
Un mic joc în sistemul de direcție, atunci când volanul „se mișcă ușor” pe denivelări, poate avea mai multe cauze.
Ce ar putea fi cauza?
Bieletele de direcție sau capetele acestora: Este cea mai frecventă situație. Uzura acestor componente duce la apariția unui mic joc.
Pivotii sau silentblocurile brațelor de suspensie: Dacă sunt uzați, apare un joc în suspensie care se transmite către volan.
Crucile arborelui de direcție: Uzura acestor articulații de pe coloana de direcție poate fi, de asemenea, o cauză.
Cremaillera de direcție: Mai rar, dar uzura internă a acesteia poate provoca același efect.
Un astfel de joc este dificil de identificat fără un elevator. Cel mai bine ar fi să te adresezi direct unui service auto. Un mecanic va putea determina cu exactitate sursa problemei și să o remedieze. Nu este recomandat să amâni, deoarece afectează direct siguranța în trafic.
Cu stimă, Echipa AUTODOC Club.
Buna ziua , am un mic joc la direcție care nu știu de unde apare și care ar fi o posibilă cauză . Menționez că jocul este foarte mic daca nu mișc volanul se deplasează ușor stingă dreapta depinde de înclinarea drumului . Mulțumesc