10 scule esențiale pentru reparația automobilului dumneavoastră

10 scule esențiale pentru reparația automobilului dumneavoastră

 O aveți în garajul dumneavoastră? 

  1. Cheia dinamometrică. Această sculă aplică un cuplu specific elementelor de fixare filetate. Utilizarea ei reduce riscul de deteriorare a filetului din cauza forței excesive.

  2. Cheia cu clichet. Această sculă este proiectată astfel încât să nu fie necesar s-o scoateți atunci când înșurubați sau deșurubați elementele de fixare. Acest lucru vă permite să lucrați cu îmbinările prin șuruburi în spații restrânse.

  3. Cheia combinată. Aceasta are o deschidere în formă de U la un capăt și una inelară la celălalt capăt. Ea oferă o prindere sigură pe elementele de fixare. Ea se remarcă prin simplitatea concepției constructive și prin prețul de cost redus.
  4. Port tarozi. Această sculă simplă vă poate ajuta să faceți față îmbinărilor înșurubate strâns.

  5. Cheile tubulare. Acestea sunt capete utilizate la port tarozi, cheile cu clicheți, dispozitivele de înșurubare și alte scule. Acestea vă permit să înșurubați și să deșurubați rapid orice tip de elemente de fixare filetate.

  6. Șurubelnița cu cap plat. Această sculă este indispensabilă atunci când înșurubați sau deșurubați elementele de fixare filetate. Îndeosebi dacă nu este disponibil niciun echipament electric sau pneumatic. Este ieftină și ocupă un spațiu de stocare minim.

  7. Șurubelnița cu cap în formă de cruce. Această sculă are aceleași avantaje ca și precedenta sculă.

  8. Ciocanul de cauciuc. Acest sculă manuală este utilizată pentru îndreptarea, montarea și demontarea pieselor fragile. Ea este, de asemenea, utilizată atunci când lucrați cu o daltă obișnuită sau din lemn sau alte scule pentru a evita deteriorarea mânerului.

  9. Rangă de montaj. Această sculă vă permite să scoateți piesele din metal și structurile deteriorate. Este disponibil cu dimensiuni diferite

  10. Perie de sârmă. O perie de sârmă este utilizată pentru curățarea suprafețelor metalice. Cu ajutorul acesteia, dumneavoastră puteți îndepărta rapid suprafața veche acoperită cu lac și vopsea, rugina și murdăria.
[Total: 0   Average: 0/5]