Înapoi la subiecte

Recenzii despre producătorul Topran

@caterinasabau
22.09.2020 18:32
Membru

Bună ziua, merită să montez pe mașină piese de marcă Topran? Am citit o mulțime de recenzii negative pe internet și acum mă îndoiesc de calitate

Demarat

22.09.20

Ultimul răspuns

28.09.20

Răspunsuri

3

Vizualizări

1048

• @grozarozalia
    23.09.2020 21:50
    Membru
    Mecanismul acționare geam sa defectat, geamul se clătină înainte și înapoi. Am decis sa il schimb. Am cumpărat unul Topran. Am scos piesa veche si am pus-o pe cea nouă. Nimic complicat. La final am înțeles că ceva nu este în regulă! Tija de la mânerul mecanismului de reglare era scurtă

• @florinatanase
    24.09.2020 23:19
    Membru
    Am înlocuit schimbătorul de căldură. Aveam montat Nissens, au început să aibă scurgeri la imbinare. Am cumpărat Topran considerat hans pries. Calitatea este normală, are mai multe faguri decît cel Nissens, în interior sunt ocoliri.

• @carlablaga
    28.09.2020 00:14
    Membru
    Am comandat flanșa Topran. Vechia piesă era de la JP Group. Acum câteva luni am încercat să restabilesc flanșa prin aplicarea unei plăci metalice, dar nu a ținut mult.

Când am demontat piesa JP, am decis să o desfac și am rămas surprins, se pare că nu era doar o bandă elastică. În interior era lichid. După instalare sunetul persista. Era mai puțină vobrație, dar fără schimbări semnificative.
Autodoc CLUB App icon
A sosit momentul să înlocuiești piesele? Obține oferte și mai avantajooase în aplicația Magazinului nostru.
Scanați codul QR pentru aplicația AUTODOC CLUB
SCANEAZĂ-MĂ