Recenzii despre producătorul JP GROUP
- @ygheorghe24.09.2020 23:23MembruCalitatea poate oscila. Unele produse au o calitate foarte bună, aproape originală, altele lasă de dorit. De regulă, bucșile și brațele au o calitate normală, turbosuflantele au recenzii bune, conductele și filtrele sunt de calitate scăzută. În general, dacă e necesar să achiziționați piese de importanță mărită, v-aș recomanda să vă orientați la alte mărci.
- @eugennegru28.09.2020 00:17MembruM-am cumpărat un ventilator. Cutia foarte bine ambalată, de înaltă calitate, polistirol, folia sigilată - totul era în regulă. Pe rotor este o greutate de echilibrare, pe carcasă e un număr VAG. La funcționare aproape că nu se aude sunetul, temperatura nu crește peste 100 de grade chiar și atunci cănd sunt în blocajele de trafic. Sunt mulțumit.
- @dmoise02.10.2020 18:57MembruCe poți spune despre rulmenții de roată, aceștia mă interesează
- @roza1004.10.2020 19:44MembruNu vă recomand rulmenții de roată GP GROUP, mi-am montat pe FORD TRANSIT 2007 au fost buni doar 3 luni 10000 km

Acest brand are prețuri destul de accesibile la piesele de schimb, ce puteți spune despre calitate, nu este prea joasă?