Înapoi la subiecte

Problema comutare directie aer fata/picioare CHEVROLET Aveo / Kalos Hatchback (T250, T255)

PEUGEOT 2008 1.2 THP 110 / PureTech 110
@user_348816
07.05.2021 09:39
Membru
Buna ziua!

Am o problema cu comutarea aerului pe directii. Cand comut de la picioare sa bage aer doar prin fata nu comuta clapeta, aerul patrunde doar pe jos. In momentul cand comut sa se mute clapeta se ingradeste putin in anumita pozitie. Banuiesc ca o fi ceva mecanic. Comutarea se face manual nu este digitala. Cand dau pe dezaburire functioneaza, apoi dau fata si picioare si iese aer doar picioare, cand dau doar pe fata ramane la fel la picioare. Aveti ceva idei?

Multumesc.

Demarat

07.05.21

Ultimul răspuns

07.09.24

Răspunsuri

2

Vizualizări

320

• @costesu
    16.06.2021 15:09
    Membru
    Salut. Pot fi mai multe motive. Recomand să te adresezi la un service pentru diagnosticare.
  • @user_2890015
    07.09.2024 16:59
    Membru
    Salut,
    Ai rezolvat problema cu comutarea aerului de la picioare în fața?
    Aceeași problema o am și eu la o Fiesta 2011 Mk6, la mine baga doar pe fata și nu cuplează orice altceva (picioare, dezaburire) la mine acționarea este electrica nu prin cabluri....când comut se aude ceva acolo probabil motorașele ...ideal ar fi daca as știi unde se afla...daca pot ajunge la ele prin torpedou (sa îl dau jos că se da ușor jos) sa nu fie nevoie sa dau tot bordul jos 😁.
    Ms
Autodoc CLUB App icon
A sosit momentul să înlocuiești piesele? Obține oferte și mai avantajooase în aplicația Magazinului nostru.
Scanați codul QR pentru aplicația AUTODOC CLUB
SCANEAZĂ-MĂ