Înapoi la subiecte

Lovituri la cutie când trece de la P la D sau R PEUGEOT RCZ Coupe

@marcheta32
23.09.2020 22:01
Membru

68 mii km., transmisie automată, benzină 1.6L
În timpul schimbarii manetei cutiei de viteze din regim de parcare în regim drive automobilul se clatină
ulterioarele schimbări se fac fără probleme, în regim liniștit sau regim de cursă. Am citit pe internet că Peugeot-ul meu are cutie de viteze japoneză AISIN
se indică că schimbul de ulei este una dintre primele cauze posibile
A avut cineva o experiență similară și cum ați remediat problema?

Demarat

23.09.20

Ultimul răspuns

02.10.20

Răspunsuri

3

Vizualizări

468

• @carminabodea
    24.09.2020 23:28
    Membru
    din câte știu, schimbul uleiului ar trebui să se facă la fiecare 40 de mii de km

• @ubotezatu
    28.09.2020 00:22
    Membru
    Am acum 508 GT. Avem aceleași cutii. Se înlătură prin repararea corpului supapei. Ce spun mecanicii- ne adresăm când va fi foarte rău :) Acum nu sunt lovituri puternice, etc. nu are sens să faci schimbul. În ceea ce privește schimbul de ulei, l-am schimbat de două ori doar pentru a îndepărta bătăile. În rezultat bătăile nu se aud ceva timp apoi reapar :). Concluzia este să nu atragi atenția și să conduci în continuare.

• @qmoise
    02.10.2020 19:04
    Membru
     contactați Service-ul pentru a face schimbul de ulei. Acesta este primul și cel mai simplu mod de a face față loviturilor.
Autodoc CLUB App icon
A sosit momentul să înlocuiești piesele? Obține oferte și mai avantajooase în aplicația Magazinului nostru.
Scanați codul QR pentru aplicația AUTODOC CLUB
SCANEAZĂ-MĂ