Înapoi la subiecte

Deschidere portiera, fara batierie si butuc AUDI A3 Hatchback (8P1) (05.2003 - 08.2012)

@user_3450027
17.03.2025 17:53
Membru

Salut, am o problema cu un Audi a3 8p1 din 2003, am ramas fara baterie la masina iar aceata este incuiata, butucul (singurul butuc vizibil la masina) nu este functional, cum as putea sa o deblochez sau macar sa deschid capota sa ii dau curent fara ai sparge geamul. Multumesc frumos!!!

Demarat

17.03.25

Ultimul răspuns

18.03.25

Răspunsuri

1

Vizualizări

152

• @Emilia Doga
    18.03.2025 10:11
    Expertul AUTODOC
    Buna. Majoritatea modelelor Audi, inclusiv A3 8P1, au o cheie mecanică încorporată în telecomandă. Inspectați-vă cheia: de obicei există un buton sau un zăvor pentru a scoate cheia.
    Localizați gaura cheii de pe ușa șoferului (poate fi ascunsă sub un dop de plastic lângă mânerul ușii). Scoateți dopul (de exemplu, folosind o cheie sau o unghie) și introduceți cheia în broască. Rotiți cheia pentru a deschide manual ușa. Dacă nu ai cheie mecanică sau nu deschide ușa (de exemplu, pentru că încuietoarea este spartă), va trebui să apelezi la un lăcătuș auto. Contactați serviciul auto local sau serviciul de asistență rutieră de urgență.
Autodoc CLUB App icon
A sosit momentul să înlocuiești piesele? Obține oferte și mai avantajooase în aplicația Magazinului nostru.
Scanați codul QR pentru aplicația AUTODOC CLUB
SCANEAZĂ-MĂ